About me

Oduvek sam najviše voleo da mislim. Tragao sam za nekom univerzalnom istinom i opštim smislom. Donekle sam u tome uspeo i shvatio da je univerzalna istina to da svako treba da nađe svoj sopstveni smisao.

Zovem se Filip Stojković. Bavim se teologijom i psihologijom, savetovanjem i psihoterapijom. Takođe autor sam i voditelj radionica, treninga, edukativnih i iskustvenih grupa koje se bave važnim životnim poljima. Individualna, porodična, partnerska i grupna terapija i savetovanje su moj omiljeni način rada. Iza sebe imam i višegodišnje iskustvo rada u prosveti, osnovnom i srednjoškolskom obrazovanju. Ovde ću pisati o svojim iskustvima u psihoterapiji, kako iz svoje perspektive dok sam sedeo na kauču, tako i iz sadašnje perspektive terapeuta. Deliću sa vama svoja razmišljanja, zaključke i priče. Nadam se da će vam se ponešto i dopasti.

Ukoliko želite da radite na sebi, želite da otkrijete svoje skrivene potencijale, da unapredite svoje veštine u bliskosti, komunikaciji, prijateljstvu ili partnerskim odnosima, ili imate neki problem a verujete da vam u nečemu od toga ja mogu pomoći budite slobodni da me kontaktirate. Možete mi pisati, postaviti pitanje, deliti sa mnom ono što želite ili zakazati termin za savetovanje ili psihoterapiju.

Advertisements